Natrus
  • CAT/ESP/ENG
  • CONTACTE
  • PUNTS DE VENDA
  • ESTIMEM
    ELS NOSTRES
    ANIMALS
  • ESTIMEM
    LES NOSTRES
    HAMBURGUESES
ESTIMEM
ELS NOSTRES
CAMPS
  • DES DE LA VALL D'EN BAS AMB AMOR
  • EL BLAT DE MORO DE SEMPRE
  • 360º: EL CICLE TANCAT I BEN LLIGAT
  • EN TRANSHUMÀNCIA

Amb el blat de moro com a principal protagonista, els nostres camps de conreu es destinen exclusivament a l’obtenció de l’alimentació necessària per al nostre bestiar: el ramat de vaques i toros i les vedelles de pastura. El ray-grass, l’herba de prat, la civada i l’userda són farratges que natrus dallem i ensitgem a fi que es conservin adequadament per a proveir-nos del menjar necessari per a l’hivern, quan la major part del bestiar ha baixat ja de les pastures d’alta muntanya i es troba a prop de casa. Per la seva part, el blat de moro l’ensitgem en planta sencera picada i també en gra humit sol o “pastone”. Aquests dos ingredients, juntament amb una menor proporció de ray-grass, conformen aproximadament el 95% de la ració diària o “unifeed” del nostre engreix, tot de collita pròpia; el 5% restant és el pinso d’alta qualitat que s’elabora a la Cooperativa del Camp d’Olot. El sistema d’alimentació basat principalment amb blat de moro confereix a la nostra carn de vedella un bon nivell d’infiltració de grasses no saturades, fet que enriqueix les seves propietats organolèptiques i de salut.

I per què diem que el nostre blat de moro és el de sempre? Doncs perquè natrus no n’utilitzem de transgènic.

Navegant en aquesta web estàs d'acord amb l'ús de cookies per millorar la teva experiència com a usuari. Més informacióAcceptar